Opinie gości

Sprawdź opinie oraz relacje naszych gości z pobytu w naszym Hotelu

Bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Hotel przyjemny, ładnie urządzony, serwujący bardzo dobre śniadania, urozmaicone, powyżej oczekiwań. Pokój duży, komfortowy, łóżka bardzo wygodne, czysto. W pokoju szlafrok, ręczniki basenowe, jednorazowe kapcie. Wieczór urozmaicony koncertem również zasługuje na plus. Dania z menu w rozsądnych cenach, drinki także. Nie trzeba szukać restauracji, a nawet schodzić do hotelowej, choć jest bardzo przyjemnie urządzona. Room serwis w dobrych cenach. Basen i sauny również na plus. Uprzejma obsługa. Położony przy samym parku, świetne miejsce do spacerowania.

Opinia z Gmail, 13.09.2018

Opinia z Gmail

Spokojny weekend w doskonałych warunkach. Hotel położony w zasadzie przy parku, w którym można godzinami spacerować. Dojazd co prawda kłopotliwy ze względu na remont drogi dojazdowej, ale obsługa hotelu przysłała mapkę z objazdem.

Co do samego hotelu to warunki idealne. Basen na miejscu, śniadania pyszne, możliwość zamówienia obiadokolacji (warto to zrobić bo w okolicy raczej ciężko coś zjeść). Najbliższy sklep położony dość daleko, ale restauracja hotelowa dawała radę.

Pokoje czyste, często sprzątane, obsługa przemiła. Mistrzostwem tego hotelu był “pokój dziecięcy”, w którym dzieci miały mnóstwo zabawy. Warto pojechać, zwiedzić okolicę i sam hotel. Czysta przyjemność.

Opinia Gmail, 20.09.2018

Idealne miejsce na oderwanie od wielkomiejskiego zgiełku
Bardzo ładne i eleganckie pokoje LUX.Świetne jedzenie. Basen dostępny niestety tylko w godzinach 6-11 i 16-22. Siłownia dostępna w cenie, ale połowa sprzętów już “wyzionęła ducha”, lub zrobi to w najbliższym czasie jesli nie zobaczy serwisanta. 😛 Brak atrakcji dla dzieci, które deklarują w ofercie. Pokój zabaw niby jest, ale jest tak “ubogi”, że szkoda gadać. 😉 Sama miejscowość wygląda niczym uzdrowisko zatrzymane w czasie lat 80-tych. Atrakcji na miejscu brak. Jedyna opcja to wyjazdy autem do okolicznych miejscowości.

20.07.2018

Bardzo ladny obiekt na mapie Dolnego Slaska. Z dala od halasu obecnego w popularnych miejscowosciach. Wielkie uznanie za profesjonalna i mila obsluge. Pokoje czyste i zadbane sprzatane codziennie. Reczniki czyste i niezuzyte rowniez wymieniane codziennie lub wg potrzeby. Duzy plus dobrej jakosci szlafroki w ktorych mozna spokojnie udac sie na basen spelniajacy wszelkie oczekiwania. Na wielkie wyroznienie zasluguje rowniez kuchnia i smak potraw serwowanych przez Szefa kuchni i personel. Serdeczne podziekowania za udany pobyt. Polecam goraco

Tripadvisor, 21.07.2018

Było cudownie, naprawdę wypoczęliśmy

Google, 23.07.2018

Super hotel, bardzo dobre jedzenie,wspaniałe masaże, obsługa rewelacyjna,mozna tam rzeczywiście wypocząć i zrelaksować sie.Na pewno polecę każdemu:)

22.07.2018

Relax, odpoczynek, fantastyczne miejsce. Polecam

29.07.2018

W Dworze Elizy miałam przyjemność odpoczywać już po raz trzeci (i nie ostatni!). Mam zasadę, ze nie wracam po raz drugi do tego samego miejsca, i tę zasadę niestety muszę łamać. Nie ma lepszego miejsca na relaks od Dworu Elizy. Hotel jest położony w przepięknej, malowniczej i spokojnej miejscowości, która jest świetną bazą wypadową dosłownie wszędzie. Blisko stad do Czech, blisko na narty, blisko do ukochanego przeze mnie od dziecka Ogrodu Bajek, blisko jest tez do Wrocławia. Można iść na spacer, można zwiedzić Dolny Śląsk albo… można zostać w Dworze Elizy i cieszyć się tym magicznym miejscem.
Hotel posiada bardzo dobre SPA z bogatą ofertą zabiegów wykonywanych przez naprawdę profesjonalną kadrę. Na miejscu działa genialna restauracja, w której tradycyjne potrawy przygotowane są w nowoczesny sposób. Bezpłatnie do dyspozycji jest elegancki, duży basen i dwie sauny. Można skorzystać rowniez z sali fitness a wieczorem napić się drinka w hotelowym lobby.

Najważniejsze są szczegóły. Hotel jest urządzony ze smakiem, pokoje są eleganckie i ładne, sam wystrój wprowadza w stan odprężenia i relaksu. Obiekt jest niesamowicie czysty a personel najmilszy na świecie. Rano w restauracji serwowane są przepyszne śniadania z duzym wyborem potraw. Zawsze znajdzie się coś słodkiego, dużo warzyw i owoców. Wieczorami można zjeść smaczną kolację lub zamówić jedno z niewyobrażalnie dobrych dań z karty.

Generalnie to miejsce nie ma minusów. Czuję się tu najszczęśliwsza i najważniejsza na świecie. Luksus, elegancja i najpiękniejszy na świecie widok z okna. Polecam o każdej porze roku.

Google

Polecam!

Polecam hotel. Świetna lokalizacja. Super jedzenie. Dużo rozrywek dla dzieci. Bardzo miły personel.

Travelist, Bartosz, 04.03.2018

Wyjątkowy

W spokojnym miejscu dla osób chcących wypocząć. Duży pokój z balkonem. Jedzenie z karty pyszne. Czysty nowy obiekt.

Monika, 18 kwietnia 2018

„Wspaniałe miejsce na relaks, wracam kiedy tylko mogę :)”

To nie pierwsza moja wizyta w Dworze Elizy. Obiekt jest blisko Wrocławia i jest idealnym miejscem na weekendowy relaks. Bardzo cenie sobie hotelowe spa, masaże i zabiegi są na naprawdę dobrym poziomie. Hotel dysponuje dużym basenem i dwiema saunami. Wystrój hotelu jest bardzo elegancki, pokoje urządzone ze smakiem, bardzo wygodne łóżka. Okolica jest przepiękna i zielona, idealne miejsce żeby wypocząć. Hotelowa restauracja jest na dość dobrym poziomie chociaż podczas ostatniego pobytu kucharz ewidentne za dużo solil. Mimo to Dania smaczne, ładnie podane. Śniadania w porządku. Obsługa miła. Jeszcze tam wrócę bo mimo, ze hotel Tym razem trochę mnie wkurzył śniadaniami, to dalej uważam to miejsce za jedne z lepszych spa na dolnym Śląsku, wyjątkowo pasuje mi lokalizacja, spokój i wystrój hotelu – elegancki i odprężający. Warto pojechać i przekonać się na własnej skórze jak cudownie można wypocząć w Dworze Elizy 🙂

Elżbieta. 17 lipca 2017

Dwór Elizy – Wspaniały

Bardzo miły pobyt tygodniowy w Dworze Elizy spędziłam wraz z rodziną. Hotel bardzo duży i elegancki. Obok piękny park. Jedzenie bardzo smaczne a pokoje duże i czyste.Strefa basenowa bardzo fajna. Piękne miejsce- polecam !!!

Evi E, pl.tripadviser.com, wrzesień 2017

Miło spędzony czas

Bardzo fajne miejsce i w przeciwieństwie do przereklamowanych molochów jest tu spokój i wolne tempo którego szuka się w takich miejscach jak uzdrowisko i to najmniejsze w Polsce ale za to bardzo urokliwe. Hotel doskonale się z nim komponuje. Mam nadzieję, że jeszcze tu wrócę.

Walter992017, Zgorzelec, Polska, pl.tripadviser.com. 27 sierpnia 2017

Przepiękny hotel w bardzo małej urokliwej miejscowości. Bardzo sympatyczna i profesjonalna obsługa. Wybrałam pakiet “Niezapomniany weekend w SPA” i taki był. Masaże, basen, sauna oraz klimat Długopola sprzyjają odpoczynkowi. Wnętrze bardzo przyjazne, czyste i ekskluzywne. Przepyszne śniadania oraz obiadokolacje serwowane w hotelowej restauracji. Z pokoju widok na przepiękny park zdrojowy. Już nie mogę doczekać się kolejnej wizyty!

Paulina

Bardzo chciałbym podzielić się z Państwem moją opinią, gdyż jestem szczerze zafascynowany pobytem w tym hotelu. Jestem wdzięczny moim dzieciom, które wykupiły dla mnie w prezencie Pakiet dla Seniorów właśnie w Dworze Elizy .Czułem się tam wyjątkowo. W wolnych chwilach miałem okazjęzwiedzić kościółek ewangelicki z XIX przerobiony na kawiarnię oraz spacerować po przepięknym parku . Uzdrowiskowy klimat Długopola oraz zabiegi w SPA sprawiły,że wróciłem wypoczęty. Z pewnością chętnie wrócę .

Serdecznie pozdrawiam całą kadrę hotelu. Jan Schultz.

Wspaniały wyjazd

Bardzo ładny i zadbany hotel. Duże, przestronne i jasne pokoje. Wygodne łóżka. Fajna lokalizacja w małej, klimatycznej mieścinie uzdrowiskowej, zupełnie innej niż wszystkie okolicznej duże uzdrowiska. Życzliwa i pomocna obsługa. Na miejscu basen z 2 saunami oraz SPA. Super zabiegi. Przepyszne jedzenie w hotelowej restauracji z widokiem na park zdrojowy, Wrócę tu zapewne nie raz!

Nowacka, pl.tripadviser.com, 05.10.2017

Długopole jako miasteczko ma swój niepowtarzalny urok. Dwór Elizy jest perłą tego miejsca. Doskonale usytuowany, ze wspaniałą uprzejmie dyskretną obsługą, doskonałą kuchnią, basenem, saunami i bardzo wygodnymi pokojami. Cisza i spokój pozwala w pełni wypocząć. 
Możliwość spaceru w zadbanym parku zdrojowym, korzystanie (bezpłatne) z pijalni wód mineralnych daje możliwości wypoczynku tym, którzy nie lubią wędrować. Dla wędrujących Długopole jest doskonałym miejscem wypadowym.
Jeżeli cisza i spokój, to Długopole. Jeżeli komfortowe warunki w Długopolu, to Dwór Elizy… koniecznie.

Janusz D, Wrocław, Polska, 31 lipca 2017, pl.tripadvisor.com

Spędziłyśmy z przyjaciółką weekend w Długopolu i jesteśmy bardzo zadowolone. Hotel położony przy samym parku zdrojowym, bardzo ładny i czysty. Bardzo miła, profesjonalna i młoda kadra! Bardzo pomocne Panie na recepcji oraz pełny profesjonalizm w strefie SPA. Polecam masaż czekoladą � w wykonaniu Pana Michała :D:D Do tego basen i sauny, można się pluskać bez ograniczeń!
Bardzo dobre posiłki w hotelowej restauracji i przemiła Pani Marta�
Pozdrawiamy również Panią Gabrysie z recepcji!

Sylwia Majkowska, 17 października 2017

Spędziliśmy tu niezapomniany weekend we dwoje. Pobyt rezerwowaliśmy w ostatniej chwili i wybór okazał się strzałem w dziesiątkę! Smaczne jedzenie, elegancki wystrój i dyskretna obsługa sprawiła, że pobyt przerósł nasze oczekiwania.

Dawid Mejster

Super miejsce. Warto tam wracać. Atmosfera i okolica cudowne ❤

Kasia Wajs, 12 października 2017